• Burgemeester Roelenweg 26 8021EW Zwolle
  • 088 304 04 80
  • info@sosv.nl

Sinds 1955

SOSV is in 1955 ontstaan uit een gezamenlijke behoefte van het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) en het SVB (Sociale Verzekeringsbank). Beide partijen waren op zoek naar opleidingen op het terrein van sociale verzekeringen. Uit die wens is de Stichting Opleidingen Sociale Verzekeringen, SOSV, opgericht.

In de loop der jaren heeft SOSV zich losgemaakt van het UWV en SVB. Daarmee zijn we ons meer gaan oriënteren in de breedte en richten we ons nu op de sociale zekerheid en het sociaal domein. Inmiddels staat SOSV al meer dan 60 jaar bekend als erkende opleider in deze vakgebieden.

Naast opleidingen verzorgen doen we sinds 2017 nog meer. Door een toenemende vraag van verschillende organisaties hebben we een bedrijfstak toegevoegd: SOSV Detacheringen. Door onze ruime ervaring binnen het sociale domein weten we precies wat er speelt. Vanuit SOSV Detacheringen kunnen we onze werknemers daarom optimaal bedienen. We geven zowel starters als ervaren specialisten de kans om onze jonge organisatie te helpen groeien onder ideale voorwaarden. We zorgen altijd voor een contract, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om alle opleidingen te volgen die SOSV aanbiedt. Daarnaast kunnen ook opdrachtgevers bij ons terecht. Samen gaan we op zoek naar de juiste kandidaat voor een (tijdelijke) functie.